Kontakt

Provjerite cijenu, pitajte bilo što… Brzo odgovaramo.

Česta pitanja

Mi u ION servisu smo svjesni koliko je za vas korisnike stresno biti bez mobitela dok traje popravak. Iz tog razloga činimo sve što je u našoj moći da to vrijeme skratimo na najmanje moguće.
Maksimalno smo fleksibilni te sa vama dogovaramo termin rezervacije, prethodnu narudžbu dijelova ako je to potrebno. Sve to rezultira sa prosječnim vremenom popravka od nekoliko radnih sati za zahtjevne popravke ili cca pola sata do sat za jednostavnije popravke.
Kontaktirajte nas i pokušati ćemo naći najbrže rješenje za vas.

Vaši podaci su sigurni kod nas. Dok ostali servisi imaju praksu da brišu korisničke podatke prilikom servisiranja mi za to ne vidimo potrebu.
Postoje popravci koji zahtjevaju programiranje uređaja i tada nužno dolazi do prepisivanja podataka, ali ako su takve radnje potrebne vi ćete biti upozoreni na to.
Bez obzira na sve, vas upućujemo da radite redovne kopije bitnih podataka na neki disk, računalo ili Cloud jer je to prije svega pametno i može se pokazati dragocjenom navikom.

Možete birati između originalnih ili zamjenskih ovisno o tome što će za vas biti najbolja opcija. Mi ćemo vam rado objasniti razliku u kvaliteti i dati našu preporuku koji dio da izaberete.

Jamstvo na originalne ugrađene dijelove iznosi 6 mjeseci, na zamjenske dijelove 3 mjeseca, a na polovne dijelove (rijetko dostupni) 1 mjesec.

Kako na tržištu postoje stotine ili bolje rečeno tisuće modela mobitela koje popravljamo, a nabavne cijene su u današnje vrijeme sklone čestim promjenama nemamo definiran cjenik već se cijena popravka provjerava u trenutku kada nas kontaktirate.
Za vas smo napravili brzi formular za provjeru cijene koji vam je dostupan klikom na poveznicu odmah ispod.

Ukratko da.
Malo opširnije rečeno popravljamo sve tipove mobitela za koje je moguće nabaviti rezervne dijelove ili za koje vi osobno donesete rezervni dio.

Da.
Prije same ugradnje pregledamo rezervni dio i ako je sve u redu u dogovoru s vama ugrađujemo donešeni rezervni dio.

Da.
Možete samostalno poslati paket sa propisno zapakiranim mobitelom ili iskoristiti našu uslugu organizacije dostave.
Trošak dijelimo pola – pola ako je vrijednost popravka 500 ili više kuna!
Za tu svrhu napravili smo brzi formular kojim možete zatražiti da organiziramo dostavnu službu za preuzimanje pripremljenog paketa. Klikom na poveznicu odmah ispod otvorit će se formular.

Nema odgovora na Vaše pitanje?

Popunite obrazac za brzi kontakt i osobno ćemo Vam odgovoriti

Radno vrijeme

  • Ponedjeljak – petak
  • 09:00 – 13:00 i 14:30 – 17:00
  • Subota, nedjelja i blagdani neradno

Kontakt info

Poslovnica Turnić

  • Giuseppea Carabina bb (pored kućnog broja 1)
  • 51000 Rijeka

Zanima Vas samo cijena popravka?